En nog een WordPress site

Wonen in Engelse Tudorstijl

De karakteristieke Engelse Tudor bouwstijl maakt dit nieuwbouwplan extra bijzonder. Het Engelse karakter zie je overal in de woningen terug. Alle woningen worden met gevoel voor detail gebouwd, met ieder een individuele uitstraling. De kavels variëren tussen de 333 m2 en 377 m2. Elke woning heeft een voortuin met een haag en een eigen oprit.

De woningen worden luxe afgewerkt en hebben een riante living. Houten binnendeurkozijnen en deuren, tuindeuren met zijlichten naar de achtertuin, luxe sanitair en tegelwerk, vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping. Allemaal standaard! De keuken kun je naar eigen stijl en indeling kiezen, hiervoor krijg je een keukencheque t.w.v. € 7.500, -. De woningen zijn optimaal en duurzaam geïsoleerd en voorzien van triple glas. Dat bespaart energiekosten én het is comfortabel. Bovendien zijn de woningen gasloos en voldoen ze aan de BENG eisen. Hier bent u klaar voor de toekomst.

Alle halfvrijstaande woningen zijn uitverkocht!

Bekijk de woningen en alle opties met de woningconfigurator

BOUWNUMMER 2/3

Bouwnummer 2 en 3 vormen een markante combinatie. Eén dak, maar twee gevelkleuren en twee kapvormen, waardoor elke helft van het pand een individuele uitstraling heeft. De architectuur heeft vele fraaie accenten zoals charmante raamroedes, een mooi detail in de nok en een geaccentueerde entree. Ook de Karakteristieke gemetselde gevels zijn voorzien van fraaie details.

BOUWNUMMER 4/5

Bouwnummer 4 en 5 vormen samen een vriendelijk tweetal met een asymmetrische kap. De bijzondere vakwerkgevel in wit keimwerk zorgt voor een luxe uitstraling. Aan de voorzijde vormen de louvre luiken een sfeervol detail. Val jij op de helft met de scherpe nok of kies je toch de gemoedelijke, dwarskap?

 

bouwnummer 14/ 15

Bouwnummer 14 en 15 vormen samen de hoek van de straat. Het prachtige hoekhuis heeft een geaccentueerde entree. De karakteristieke gemetselde gevels zijn voorzien van fraaie details en charmante louvre luiken. Het witte keimwerk maakt het geheel extra sfeervol.

 

bouwnummer 16/17

In deze woningen kun je heerlijk wonen aan een hofje. De bijzondere vakwerkgevel geeft de woningen stijl, waarbij de dakkapel voor een speelse touch zorgt. Door de grote ramen heb je veel inval van daglicht. De charmante roedes versterken het sfeervolle karakter van de woningen.

BOUWNUMMER 19/20

Ook deze woningen staan aan een hofje en hebben een sfeervol karakter, zijn heerlijk licht door de grote ramen. Ook deze woningen hebben veel fraaie accenten zoals charmante raamroedes, een bijzondere vakwerkgevel voorzien van fraaie details in het metselwerk en een geaccentueerde entree.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2