En nog een WordPress site

het plan

Een nieuwe buurt in Rijssen. Dat is wat we op deze unieke plek willen realiseren. Dichtbij het centrum en in de buurt van het groene buitengebied geven we een nieuwe invulling aan deze fantastische locatie. Een buurt waar oude bomen behouden blijven en waar uw (klein)kinderen straks de mogelijkheid hebben om zich lekker uit te leven op het speelterrein. Kortom: een buurt waar mensen zich thuis voelen en met veel plezier verblijven.

De inschrijfperiode is inmiddels verlopen. U kunt zich dan ook niet meer inschrijven. Alle informatie over de woningen en de kavels zijn te vinden op de interactieve kaart.

Ga naar de interactieve kavelkaart

Alles Dichtbij

Het leven is goed op het voormalige RV-terrein. In deze groene omgeving heeft u de ruimte en komt u helemaal tot rust. Lekker wandelen met de hond en de kinderen in het Volkspark of langs de Regge bij de Pelmolen. Voor film en theater brengt u een bezoek aan het Parkgebouw. Een heerlijk kopje koffie drinken in het centrum of gewoon in uw royale tuin kan natuurlijk ook. Ziet u het al voor zich?

Een echte droomlocatie

De aantrekkingskracht van deze nieuwe buurt is ook dat alles binnen handbereik is. Binnen 5 minuten fietst u naar het centrum van Rijssen. En het buitengebied is praktisch uw achtertuin. Wat een rijkdom. Op zoek naar uw droomhuis? Waar wacht u nog op?

Natuurlijk Rijssen

Waar u ook woont in Rijssen, u bent zo buiten in de prachtige natuur, waar u heerlijk kunt sporten en ontspannen. Wandelen in de buurt van de Regge bijvoorbeeld of op landgoed De Oosterhof. Of mountainbiken in het Schwarzwald of de Holterberg.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2