En nog een WordPress site

11 vrije kavels

Op het RV terrein bevinden zich 11 vrije kavels waar u de vrijheid krijgt om de woning te bouwen die u altijd al wilde. De vrije kavels hebben met een oppervlakte van 500 tot maar liefst 1000 m2 genoeg ruimte voor een heerlijk ruime woning, een riante tuin, en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De architectuur, het aantal kamers, een serre of uitbouw, een tuingerichte of straatgerichte woonkamer? U mag het allemaal zelf bepalen, zolang het past binnen de beoogde kaders voor beeldkwaliteit.

Alle vrije kavels zijn uitverkocht!

 

PASSEND BIJ DE OMGEVING

In samenwerking met een architect tekent u de woning die u altijd al wilde hebben. U bent vrij in de keuze van een aannemer. In het ontwerp dient rekening gehouden te worden met de beoogde beeldkwaliteit en de omgeving. Voor de hoekkavels (nr 1,6 en 21) worden nog enkele aanvullende voorwaarden gesteld. Zo zorgen we ervoor dat de woningen ondanks hun unieke karakters mooi bij elkaar en bij de omgeving aansluiten.

Kies uw kavel


Het begint met de keuze van een bouwkavel. De 11 kavels verschillen in oppervlakte, maar ook in ligging. Kiest u voor een vrij uitzicht over de Wierdensestraat of de Pelmolenweg? Of liever mooi besloten in het rustige binnengebied? Een achtertuin op het noorden, oosten, westen of zuiden? Kijk op de interactieve kaart voor de ligging en de oppervlakte per kavel.

Bekijk de kavelkaart

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2